freelance-visagist

FREELANCE VISAGIST

Make-up is mijn passie! Al vanaf mijn 13e verdiep ik me dagelijks in de nieuwste producten, trends en technieken en in alles rondom beauty. In februari 2020 heb ik mijn visagie diploma in ontvangst mogen nemen aan De Visagieschool in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding en de opdrachten die ik tot nu toe heb mogen doen tijdens mijn werk als freelance visagist, is mijn liefde voor make-up en beauty alleen nog maar meer gegroeid. Ik vind het heerlijk om iemand met een mooie make-up helemaal te laten stralen!

MAKE-UP DIE ECHT BIJ JOU PAST

Heb je binnenkort een feestje, een leuke fotoshoot of komt jouw grote dag eraan? En zou je graag je make-up willen laten doen door een freelance visagist? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik leer je graag kennen om erachter te komen waar jij je het mooist bij voelt en wat bij jou past. Ik adviseer je hierbij heel graag en ben op de hoogte van nieuwe technieken en trends, maar wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat jij je er goed bij voelt, ongeacht wat ‘hip’ is. En dat als je in de spiegel kijkt, je denkt: wauw, ik voel me echt prachtig!

AFSPRAAK MAKEN?

Wil je graag een afspraak maken? Stuur me dan een berichtje of bel me even op. We scrollen samen door Pinterest heen voor inspiratie en gaan kijken naar wat het mooist bij jou past. Van tevoren is er ook veel mogelijk! Ik denk graag met je mee. Tijdens het aanbrengen van de make-up laat ik je in de spiegel meekijken, zodat je ieder moment kunt aangeven wat je het mooist vindt staan.

Je kunt je make-up laten doen in mijn salon aan huis (in Leuth, dichtbij Nijmegen). Wil je liever jouw make-up laten doen op locatie?

Instagram