visagie-op-locatie

VISAGIE OP LOCATIE

Wil je graag jouw make-up laten doen, maar wordt het lastig om naar mijn salon in Leuth te komen? Of vind je het fijner om je make-up te laten doen in je eigen omgeving of op locatie? Dan kan ik ook naar jou toe komen! Dit geldt voor alle soorten make-up, onder andere voor:

  • Bruidsmake-up & proefmake-up
  • Dag- & avond make-up
  • Fotoshoot make-up
  • Evenementen & (thema) feest make-up

BRUIDSMAKE-UP OP LOCATIE

Komt jouw grote dag eraan en wil je liever worden opgemaakt in je eigen omgeving of op locatie? Dit kan! Dit zorgt vaak voor meer rust op de dag zelf, omdat je zelf niet hoeft te reizen en hierdoor meer tijd overhoudt voor alle andere dingen. Ik zorg dat ik alles meeneem en dat alles op tijd klaarstaat, zodat we direct aan de slag kunnen.

OMGEVING LEUTH, NIJMEGEN EN  BEUNINGEN

Wil je jouw make-up graag laten doen in je eigen omgeving of op locatie in de omgeving Leuth, Nijmegen of Beuningen (+15km)? Stuur me dan een berichtje of bel me even op, dan kijken we samen naar wat er allemaal mogelijk is!

Instagram