handmade jewellery

About the brand

armbandje-ibiza-elastiek

In een gezellig hoekje van mijn salon staat vanaf mei 2020 een klein ‘winkeltje’ met onder andere zelfgemaakte sieraden en accessoires. De sieraden die ik maak en verkoop, verkoop ik onder de naam Nanou Jewellery (wat staat voor lieflijke sieraden). 

Hoe Nanou Jewellery is ontstaan, dat vind ik altijd een leuk verhaal om te vertellen. Het begon namelijk met een nogal impulsieve actie, om tijdens het winkelen een soort starters-kit voor het maken van sieraden mee te nemen. Ik had geen idee of ik het leuk zou vinden, maar ik wilde het best een keer proberen.

Na het maken van mijn eerste armbandje was ik verkocht! Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en tijdens het maken van sieraden kan ik veel creativiteit kwijt en kom ik tegelijkertijd even tot rust. Ik zette een aantal zelfgemaakte sieraden online en kreeg langzamerhand steeds meer de vraag of ik sieraden op aanvraag kon gaan maken, zo leuk!

Persoonlijke, minimalistische sieraden

Naast dat ik sieraden zelf maak, koop ik ook regelmatig sieraden in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gold plated oorbellen die niet verkleuren, hippe schakelarmbandjes, minimalistische kettingen, vrolijke enkelbandjes en velvet scrunchies. De nieuwste sieraden die ik heb ingekocht, deel ik via mijn Instagram pagina. 

Heb je iets (online) gezien wat je graag zou willen bestellen? Je mag me dan ook altijd een berichtje sturen. Ik kan dan namelijk even kijken of ik iets soortgelijks kan maken of kan inkopen. Daarnaast kan ik ook een mooi persoonlijk sieraad voor je maken met bijvoorbeeld een initiaal of een bedel met voor jou een speciale betekenis.

Ik verkoop de sieraden in mijn salon en via mijn Instagram pagina.

oorbellen-show-me-love-goud

Instagram