PMU Infralash / Eyeliner

Hoe heerlijk is het om iedere ochtend wakker te worden met een stralende blik? Door middel van de permanente make-up infralash kun je dit gevoel iedere dag ervaren! Infralash is een dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Hierdoor lijkt de wimperaanzet voller en krijgen je ogen een heldere en frisse uitstraling. Het is de meest natuurlijke vorm van een PMU eyeliner. De infralash is boven en onder te zetten. Doorgaans wordt enkel voor het lijntje boven gekozen, maar hierbij luister ik graag naar jouw persoonlijke wensen!

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een eyeliner of (baby) wing eyeliner. Dit is een lijntje boven de wimperlijn, die eventueel uitloopt in een kleine wing. De infralash is bijvoorbeeld heel mooi te combineren met de baby wing eyeliner (zoals op de foto hiernaast).

Voor de behandeling

Van tevoren stuur ik je een intakeformulier, toestemmingsformulier en nabehandelingsformulier op, zodat je je thuis alvast kan inlezen over de behandeling en welke instructies er van belang zijn bij het herstelproces. Op het intake formulier staan ook situaties beschreven waarbij het af te raden is om permanente make-up te laten zetten, dus neem deze van tevoren alvast goed door en trek bij twijfel altijd even aan de bel.

Het is belangrijk dat je minimaal 2 weken voor de behandeling geen andere behandeling zoals een lash lift, wimperextensions of het verven van de wimpers ondergaat. Het is belangrijk om minimaal een week voor de behandeling niet meer onder de zonnebank te gaan (of met een brilletje op). Ook is het belangrijk om 24 uur voor de behandeling geen alcohol of drugs tot je te nemen. En houd rekening met dat je 4 uur voor de behandeling geen cafeïne drinkt.

pmu infralash

Op de foto zie je het resultaat direct na de eerste behandeling (Infralash i.c.m. baby wing)

pmu baby wing

De behandeling

Als je in de salon komt, bespreken we samen jouw wensen en gaan we kijken wat het beste bij je past. Bij een eyeliner/baby wing zal ik de eyeliner eerst gaan voortekenen. Bij de infralash is dit niet nodig. Ook kunnen we van tevoren de kleur gaan bepalen. Doorgaans wordt er bijna altijd voor zwart gekozen, maar er zijn ook andere kleurmogelijkheden!

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van een steriel naaldje. Dit naaldje wordt tijdens de behandeling uit de steriele verpakking gehaald. Ik werk zeer hygiënisch en uitsluitend met pigmenten en apparatuur van hoge kwaliteit.

In totaal duurt de behandeling ongeveer 1- 1,5 uur. Een baby wing of (design) eyeliner zal wat langer duren (ongeveer 2 uur in totaal). Om tot het mooiste resultaat te komen, is er na 6 – 8 weken een touch-up behandeling nodig. Hierbij wordt het lijntje geperfectioneerd na het herstelproces van de eerste behandeling.

De permanente make-up infralash of eyeliner behandeling klinkt misschien een beetje spannend omdat het dicht bij het oog is, maar ik ga hierbij zeer nauwkeurig te werk. De behandeling wordt door de meeste als ‘een kriebelend gevoel’ ervaren, maar gelukkig niet als pijnlijk. Maar geef het zeker aan als je het spannend vindt, hier zal ik rekening mee houden! Ook goed om te weten: PMU Infralash/Eyeliner is geschikt voor alle huidtypen, ook zeker voor de rijpere huid.

Mijn nazorginstructie formulier: 

Nazorginstructie PMU

Houd vooral rekening met dat je ongeveer 5-7 dagen na het zetten van de permanente make-up infralash of eyeliner geen make-up mag dragen.

Je kunt zeker na de behandeling 1,5 – 2 jaar genieten van jouw prachtige infralash! Wel is het semi-permanent, wat inhoudt dat het aan te raden is om na ongeveer 2 jaar een nieuwe behandeling in te plannen, zodat de kleurintensiteit weer extra wordt aangezet en de lijn weer mooi wordt opgefrist. Mocht je dan ook andere wensen hebben m.b.t. bijvoorbeeld de dikte van de lijn, dan kan dit ook altijd worden aangepast.

Tarief PMU Infralash/Eyeliner

De prijs van de PMU Infralash/Eyeliner behandeling is €175,- inclusief de touch-up behandeling binnen ongeveer 6 – 8 weken. 

Mijn onderneming staat op de website veiligtatoeerenenpiercen.nl van het RIVM. Hierop kun je vinden dat ik een geldige vergunning heb van de GGD en tot wanneer deze geldig is.

Instagram