PMU Ombre Powder Brows

Denk je er al een tijdje aan om een permanente make-up behandeling voor jouw wenkbrauwen te laten doen? Bij de Ombre Powder Brows behandeling wordt een techniek gebruikt waardoor de wenkbrauwen voller lijken met een zacht poeder effect zoals bij make-up. Het uiteinde van de wenkbrauw wordt hierbij meer verzadigd en de voorkant wordt lichter gepigmenteerd. Hierdoor ontstaat er een super mooie natuurlijke look! Om tot het mooiste en meest optimale resultaat te komen, is er na 6 – 8 weken een touch-up behandeling nodig. Hierbij worden de wenkbrauwen geperfectioneerd na het herstelproces van de eerste behandeling. Het uiteindelijke resultaat is: prachtige wenkbrauwen waar je iedere ochtend mee opstaat!

Voor de behandeling

Voordat de behandeling plaatsvindt, stuur ik je een intake formulier en nazorginstructie toe waarin je je van tevoren alvast kan inlezen over de behandeling en welke instructies er van belang zijn bij het herstellen van de wenkbrauwen. Op het intakeformulier staan ook situaties beschreven waarbij het af te raden is om permanente make-up te laten zetten, dus neem deze van tevoren alvast goed door en trek bij twijfel altijd even aan de bel.

Tijdens de behandeling vindt er een intake plaats waarbij we jouw wensen gaan bespreken. Ik ga vervolgens de brow mapping toepassen, wat inhoudt dat ik de vorm ga bepalen aan de hand van het tekenen van lijnen op het gezicht. Ik laat je tussendoor ook meekijken, zodat ik de vorm helemaal naar jouw wensen kan aanpassen. Ik laat je de verschillende opties zien qua pigmenten en poeder de wenkbrauwen alvast in met een kleur die vrijwel identiek is aan hoe het pigment uiteindelijk op jouw huid eruit zal komen te zien. Hierbij adviseer ik je graag en pas als jij denkt; ‘nu is het perfect’, dan gaan we beginnen!

pmu powder brows

Op de foto zie je het resultaat direct na de touch-up behandeling

biotek pigmenten

De PMU Ombre Powder Brows behandeling

Tijdens de Ombre Powder Brows behandeling ga ik pixels plaatsen in de eerste huidlaag, door middel van een pen waarin een minuscuul naaldje/hygiëne module wordt geplaatst. Het pigment gaat dan ook niet zo diep als bij een tatoeage, hierdoor is de behandeling minder gevoelig dan een tattoo. Tot nu toe hebben de meeste klanten aangegeven dat ze het epileren van de wenkbrauwen vervelender vinden. De wenkbrauwen worden aan het uiteinde, vanaf de staart van de wenkbrauw, meer verzadigd en aan de voorkant van de wenkbrauwen worden ze lichter ingeschaduwd, waardoor er een mooie overloop ontstaat en dit uiteindelijk zorgt voor een hele natuurlijke en zachte look! Ik werk hierbij zeer hygiënisch en uitsluitend met pigmenten en apparatuur van hoge kwaliteit. Ook goed om te weten: PMU Powder Brows is geschikt voor alle huidtypen, ook zeker voor de rijpere huid.

Omdat ik graag de tijd neem om jouw perfecte wenkbrauwen te creëren, zal de behandeling gemiddeld 2 – 2,5 uur duren inclusief de intake en de nabespreking.

Na de PMU Powder Brows behandeling

Yes, nu kun je gaan genieten van jouw mooie wenkbrauwen! Ik geef je na de behandeling de nazorginstructie mee en deze lopen we samen even door. Hierin staat bijvoorbeeld hoe je de wenkbrauwen het beste kunt verzorgen tijdens het herstelproces. Ook staan er een aantal afbeeldingen bij, waarop te zien is hoe het herstelproces er gemiddeld uit ziet.

Het is belangrijk om de nazorginstructie goed na te leven, omdat dit van grote invloed is op het resultaat. We plannen ook gelijk de touch-up behandeling in voor over 6 – 8 weken. In de tussentijd mag je me natuurlijk altijd vragen stellen of om advies vragen!

Het resultaat van de PMU Ombre Powder Brows is semi-permanent, wat inhoudt dat er gemiddeld na 1,5 tot 2 jaar opnieuw een behandeling kan worden ingepland om de wenkbrauwen weer op te frissen.

Mijn nazorginstructie formulier:

Nazorginstructie PMU
voor en na pmu powder brows

Voorbereiding voor de Powder Brows behandeling

Wil je graag een afspraak maken, maar twijfel je wanneer dit het beste  uitkomt? Het is aan te raden om vanaf een week voor de behandeling niet meer onder de zonnebank te gaan, de wenkbrauwen te laten verven of een peeling te doen. Daarnaast is het belangrijk om vanaf 24 uur voor de behandeling geen alcohol, drugs, pijnstilling, koffie of energiedrank in te nemen. Dit kan de behandeling namelijk negatief beïnvloeden. 

Houd ook rekening met dat je de wenkbrauwen de eerste vijf dagen na de behandeling eigenlijk moet zien als een open wondje. Het herstelproces duurt ongeveer 4 tot 5 weken, vandaar dat de touch-up behandeling meestal binnen 6 – 8 weken na de eerste behandeling wordt ingepland, vlak nadat de wenkbrauwen volledig zijn hersteld.

Tarief PMU Powder Brows

De prijs van een PMU Ombre Powder Brows behandeling is 275 inclusief de touch-up behandeling binnen ongeveer 6 – 8 weken (en inclusief BTW). Momenteel geldt er een introductieprijs van 245 inclusief de touch-up behandeling!

Mijn onderneming staat op de website veiligtatoeerenenpiercen.nl van het RIVM. Hierop kun je vinden dat ik een geldige vergunning heb van de GGD en tot wanneer deze geldig is.

Instagram