Beauty Bestelling | Boozyshop(log)

Als ik een pakketje binnen krijg met make-up voelt het iedere keer weer een beetje als een cadeautje. Al helemaal als het een pakketje is van Boozyshop. Bestellingen van Boozyshop komen altijd binnen in een roze doos, met een handgeschreven kaartje en (bij bestellingen vanaf €30) een gratis cadeautje. Als ik een make-up bestelling plaats, vind ik het vaak moeilijk om mezelf in te houden. Het liefst probeer ik alles uit! Maar ook deze keer heb ik het weten te beperken tot een aantal producten die ik nodig had voor in mijn make-up koffer, een nieuwe foundation en een paar vrolijk gekleurde paletten.

boozyshop bestelling, boozyshop, make-up bestelling

Wat ik zo fijn vind aan Boozyshop is dat ze een heel uitgebreid aanbod hebben aan make-up producten en merken die je niet zo snel in de dichtstbijzijnde Kruidvat om de hoek zult vinden. Een aantal favorieten uit mijn make-up koffer komen dan ook van Boozyshop, zoals de Complexion Sponge (een goed en goedkoper alternatief voor de beautyblender) en de Conceal & Hydrate Foundation van Revolution. Deze producten heb ik echt ontdekt via Boozyshop en deze blijf ik opnieuw kopen.

wet n wild focus foundation, wet n wild foundation, wet n wild photo focus

Ik heb een aantal producten voor in mijn make-up koffer besteld, waaronder ‘Disposable Mascara Wands’ en een transparante lipliner van Milani. Daarnaast is er sinds kort een nieuwe foundation van Wet ‘n Wild op de markt gebracht, die ik heel graag wilde uitproberen. Soms koop ik producten om uit te proberen bij mezelf, en vind ik het fijn dan koop ik een aantal verschillende kleuren voor in mijn make-up koffer. De Wet ‘n Wild Photo Focus Foundation gaat zeker mijn make-up koffer in, want deze is echt top! Voor nog geen 8 euro heb je een dekkende en hele fijne foundation. Ik heb hier laatst een naturelle look mee gemaakt bij mezelf, die foto zie je hierboven.

Iets waar ik echt heel blij van word zijn oogschaduw- en gezichtsmake-up paletten. Met paletten kun je zo enorm veel kanten op. Ik heb drie paletten besteld die op dat moment in de sale waren. Allemaal voor een klein prijsje tussen de €8,95 en €9,95

revolution palette, i heart revolution palet, turkish delight palet, revolution wild animal palet

Voor mijn visagie opleiding ging ik eigenlijk altijd voor neutrale en ‘veilige’ kleuren waar ik niet zo snel de fout mee in kon gaan. Tijdens mijn opleiding heb ik een grote liefde ontwikkeld voor looks met veel kleur. En ieder palet heeft een aantal super mooie kleuren er tussen zitten waar je echt prachtige make-up mee kan creëren. Ik ben daarnaast fan van de kwaliteit van deze palletjes, vooral voor de prijs. Van één van deze paletten komt binnenkort een blog van met een uitgebreide look & review!

Wat zijn jouw Boozyshop favorieten?

 

Instagram