Lash Lifting bij Birgit’s Beautybar

Om mezelf te blijven ontwikkelen vind ik het super leuk en leerzaam om eens in de zoveel tijd een cursus of opleiding te volgen. Vorige week heb ik bij Proles Beauty in Elst de Opleiding Lash Lifting gevolgd, waar ik daarna met trots mijn Lash Lift certificaat in ontvangst heb mogen nemen. Inmiddels heb ik al verschillende klanten mogen ontvangen in mijn eigen salon aan huis (hierover zo meteen meer!)

Maar wat is Lash Lifting nu eigenlijk precies?

Bij Lash Lifting worden de eigen wimpers gekruld, waardoor je een frisse en open oogopslag krijgt. Hierbij wordt er dus geen gebruik gemaakt van wimperextensions. Doordat er gebruik wordt gemaakt van verzorgende vloeistoffen en zachte siliconen pads die zich vormen naar de vorm van je ogen, is de behandeling niet schadelijk voor je eigen wimpers en blijven ze mooi. Tijdens de behandeling worden de wimpers ook donker geverfd, waardoor ze langer lijken en het lijkt alsof er mascara op zit. Vind je zwart te intens? Dan kunnen de wimpers ook geverfd worden in een wat lichtere tint, bijvoorbeeld donkerbruin.

Ook met korte en rechte wimpers kun je deze behandeling laten doen. Ik kijk bij de behandeling altijd goed naar de vorm van je ogen en naar je wimpers, om het optimale effect te creëren voor jouw wimpers!

Links de wimpers voor Lash Lifting en verven en rechts na! Bekijk mijn Instagram @birgitsbeautybar voor meer voor/na foto’s

Heb je altijd al een sprekende oogopslag willen hebben zonder mascara of wimperextensions? Dan is Lash Lifting wellicht iets voor jou. Je kunt er ook voor kiezen om het niet te verven als je van jezelf al hele donkere wimpers hebt, maar het verven geeft wel een extra boost voor jouw wimpers! Dit kan in verschillende kleuren, zoals dark brown, black en blue-black (intens zwart).

Wat zijn de voordelen van Lash Lifting?

  • Iedere ochtend opstaan met een stralende blik!
  • Het blijft 6 – 8 weken zitten
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • Puur natuur: geen wimperextensions nodig
  • Niet schadelijk voor de wimpers, de eigen wimpers blijven mooi
  • Bestand tegen transpireren, tranen, zwemmen en douchen
  • Na 24 uur kun je gewoon weer make-up dragen

Daarnaast heb ik nog een heel leuk nieuwtje. Ik heb vorig weekend namelijk de ‘deuren geopend’ van mijn eigen salon aan huis! Vanaf heden kan ik hier dus klanten voor het Lash Liften en de visagie ontvangen, wat al zo lang ik me kan herinneren een droom van mij is geweest!

Afspraken zijn in te plannen in de avond op maandag t/m vrijdag en de hele dag op vrijdag en zaterdag in mijn salon aan huis in Leuth (bij Nijmegen in de buurt). Je mag me natuurlijk altijd een berichtje sturen als je vragen hebt over de behandeling of vragen met betrekking tot een visagie afspraak.

Instagram